Welcome viewers !

Selamat melakukan tinjauan~

Sunday, 26 February 2012

Ukur Baju di Badan Sendiri




Betol ke tajuk aku tuh?? huhuhu..my 1st entry untuk blog ni oinkoink (oOops!), lame sangat dah x menaip panjang-panjang..(hmm ptot xpayah mention kot)..okey back to our tajuk!..

Ukur baju di badan sendiri...apakah maksud tersiratnye?? jeng..jeng..jeng...(Apakah..apakah.?? OMG suspen kunun). Huhuhuhu...cenggini, ini merupakan keluh kesah hati seorang gadis/teruna..bukan aku k uols!..tapi terasa la jugak kan...(cover line baik punyer..huahuahua~)..okey sambung..maksud aku sebenarnye macam nih...adakah korang ukur baju korang sebelum pakai dan sepadankah korang dengan baju tersebut?? persoalan....~ (-_-) pikir sejenak..

Maksud yang lebih jelas dan nyata xde kaitan dengan baju pon..hehehe ( menyampah x agak-agak? hehehe).
Actually it more to ur life partner ( the choosen one..la kunun) pffttt~~ more persoalan lagi..pernah x korang rasa pasangan korang xberapa nak sesuai or terasa menyesal sesudah memilih si dia ?? same goes when u choose baju yang kunun-kunun lawa mase time beli..pas da bayar or bukak resit nak xnak kne amik gak...ehe~..penahkan kan??

Demi xtipu korang aku jujur...aku rase aku penah pilih salah baju so then aku sedekahkan lah baju tuh kat member aku..heheheh ( ni kes baju btol beb..siyes xtipu..ahaks!! Sumpah xtipu..ehe.). Ape-ape pon if korang penah terasa salah pilih pasangan why not korang jujur jek dengan pasangan korang tu yang korang da xde hati/perasaan/jiwa/cinta/feel ..gitew..hukhukhuk...bukan ape, kesian beb.., dia sorang je yang menaruh harapan padahal korang macam nak xnak or da terjatuh hati kat sum1 yang lagi best! da bom! hot! cun! warak! beriman! hensem! kacak lagi bergaya! n ape-ape jela...penat plak aku menaip... (O_o) huaarghh~~ (ngantok!!!)

Lastly, if da timbul tanda-tanda malas nak layan, malas balas call/text or dating pon da xcambest or mungkin gak korang lagi syiok call/text/im/skype/fb n pape je la dengan new crush korang ..proceed jela... lepas la si dia bagi heppy macam korang heppy..xbaik mainkan perasaan orang tau....if korang btol-btol nak gurl/boy tu...setia n jujur n xpayah la..layan orang yang terang-terang nak ngorat korang or saje melayan dan menimbul kan perasaan jeles kat pasangan korang keyh!...nanti menyesal xsudah korang sebab da melepaskan sum1 yang mungkin korang xkan dapat cari ganti...n sebaik pasangan korang yg sedia ada, once orang da tawar hati memang dah xde harapan la jawabnye ( wawawee....ayat xnk kalah. ;p) huhuhu...end.

p/s : pmpn-pmpn /laki-laki single/ players di luar sana ..jangan kacau hak orang xbaik okeyh!!! (mad..mad..mad... emo plak..hehehe)

k bye

No comments:

Post a Comment