Welcome viewers !

Selamat melakukan tinjauan~

Monday, 9 April 2012

Omong kosong

Huargh~~~~!!!!!..ngantok tahap gaban....malas gle nak update blog! sumpah malas...ptotnye aku stay or dalam kata lain istiqamah menjadi blog walker..yosh! ni la padah bile xbape nak tebal iman...ehe...
okeh!! walopon ngantok tahap gaban nih..tapi aku kuat kan jugak semangat nak menulis entry..huahuahua...

Harini hari senin...sumpah malas nak g kije....but after enjoyable weekend aku bangun gak g kije, bukan ape..kne bangun sebab..En Boyot dan Cik Bambi kejut..(terharu weh~~ sob..sob..) Boyot and Bambi tu kucing peliharaan aku...(err...rindu plak..) Boyot dapat name tu sebab perot dia seyez boyot da tu londeh plak..humph! geram kau... yang si Bambi nih...dapat name sebab kepala dia macam alien and mata dia...walawehhhh..besau kau...hahahaha...(sory Bam...bagi tau fakta jek..) aku rase korang penah tengok kowt katun dolu-dolu si kancil name Bambi...haa...si Bam tu muke ala-ala ....sebab tuh name dia Bambi...selamat bukan Bimbo..huhuhu...sape yang xpenah tengok maybe korang nih..bukan zaman kelahiran, keremajaan, hingusan, or zaman pemerintahan aku......hukhukhuk(pe lagi xreti-reti nak google??)

p/s: entry pendek yang makan mase lame untuk taip..sebab banyak typo!...ngantok~~ ZZZzZzZzzzZzZ

No comments:

Post a Comment