Welcome viewers !

Selamat melakukan tinjauan~

Friday, 12 April 2013

MALAYSIA AIRLINES

 Haloooo....~~ ...okey now da tau nak tulis ape da....bukan omong-omong kosong lagi... tapi ni pasal mase kije kat MAS ( Malaysia Airlines) .... hee~ tetibe tertengok gambar lame-lame..then jumpe, seyes terkenang-kenang...oh my! rindu dengan environment dolu-dolu, seyes best!!  ( sukenye!! sukenye!!  (-.-) ..pheh..gedix sangat).....just nak share untuk tatapan bersama..kot-kot kekawan lame singgah blog yg xbape nih kan....heheheh (suker syiOK sendiri..giler) papepon..moh kite view!!


TUNGGU MAKAN
i miss my boss (pheewit..hehehe).. aku yg kat sebelah tuh...tengah memotivasikan diri a.k.a melatih perot agar makan biar berpada..wee~~


Opss!! my mistake....sesorry sesangat~~  tetibe jek sembang pasal tunggu makan ....hehe, mukadimah entry nih....

Agenda:: En Tajul Farewell 
Time:: Lunch time
Place::Gino's
Mood:: Happy Boss belanje..hewhewhew~
Misc:: ERP Team.....(Tq Pn Normah, Kak Iza, En Tajul and Harun Johan)



Gino's ni owner dia Melayu...tapi makanan dia pheww~ sedap ( bagi tekak aku la..) sebab ape aku mention Melayu..sebab kat sini masakan dia western...tekak aku nih memang belagak skit...suke makanan omputih..tapi nak buat xpandai...hehehe atau dalam kata sebenar MALAS... (penyakit dari kecik...da melarat sampai ke besar, tapi consider x worse lagi la..ehe~)

 gambar kat atas nih... korang tengok aku tutup muka kan...bukan ape..sebab aku nih pemalu... memang da lumrah sifat aku tu pemalu "sangat"... oink..oink.. BTW.. sebelah kiri tu la En Tajul....Bye!! (ayat farewell.... ganas je.. ecece~)


Makan da sampai otomatik aku xmalu da..(yapeda~)


aku x ingat ni sape order tapi  sedap !!

Yummeh!! dalam kuali gitew ~ ~

Omo..omo...kesian kat Cameraman nih... (Hi nama saya Harun, kepala saya xsenget...saya normal..this is just special post from me....ngehngeh~ ) hehehe jangan marah ye Harun....Thank You for this pic!! appreciate it..

 Walopon tinggal gambar jek untuk dikenang-kenang.. tapi ianya merupakan salah satu kenangan manis dalam hidup ku (wkakakaka...skema bak hang!) 

K Bye.

1 comment:

  1. helo kawan!.hapdet entry baru cepat..hahaha

    ReplyDelete