Welcome viewers !

Selamat melakukan tinjauan~

Thursday, 30 May 2013

Mary Kay

Pagi Jumaat yang indah, so ..korang tau da la aku menaip entry ni pepagi jumaat,sebab ketika ini bos aku pegi meeting dengan client..hehehe ( sorry bos...nak exercise jemari jap).. okeh after final decision aku pon macam da istiqamah nak masuk bidang make up secara mendalam... semalam ikot my bos pegi Networking Session with African Community in Malaysia terjumpa and berkenalan la dengan sales independant Director untuk Mary Kay, then pas pung..pang..pung ..pang..kitorang chit chatting..plus mingling around...dia ajak aku untuk serius dalam buat business make up..me 'make up nih.

Dalam hati aku pon pk why not try..right..in syaa Allah next step..aku nak arrange appoinment dengan cik puan tu..huhu... wait for me!!

ni la produk Mary Kay
now even better age-fighting benefits timewise miracle set learn more Gambar ehsan dari web Mary Kay


Di mana ada kemahuan di situ ada jalan...

p/s:: motif entry nih nak memotivasikan diri jek.. hoooyehh!!

1 comment:

  1. wani..join mary kay ke..cewwaahhh..dah jadik beauty consultant skrg..ak pakai product ni setahun je.. tp xjalan hahahaha...jerawat lagi tabah dr tuannye..

    ReplyDelete