Welcome viewers !

Selamat melakukan tinjauan~

Tuesday, 10 September 2013

Make up !

Selamat pagi Rabu u'olls!! aku macam ada semangat yang datang lepas hilang berminggu-minggu dan berbulan-bulan..hip-hip hoooray!! sebab bos aku xde seminggu kau! suka bak hang! hahahahahaha~~ akan tetapi bos aku suka call almost every hours..hmmm serupa macam dia ada kat ofis. (T_T)' sedih jek~

Papepon .. best partnye, aku ada chance layan tenet walopon kamera ada betol-betol belakang aku dan fokus kat screen komputer aku (walaweh..)...haaaaaa...nampak tak betapa percayanya bos aku kat aku nih..sampai kamera lebih kan kat komputer berbanding orang.. "ohhsemm sangat". lately nih aku suke la..layan tenet dok tibai tengok produk kecantikan padahal x beli pon, tengok jek...pastu semangat berkobar-kobar....hooo barang tu baguih barang ni baguih ..hat tu ..hat ni..sume la aku view, siap email-email owner blog and administrator tanye pasal kosmetik tu..pang pung pang pung hareeem xbeli hehehe..hek eh~~ terbaik sangat!

Aku nih sejak kecik lagi suke belek-belek barang make up and teringin nak buat video make up ...akan tetapi aku malas nak edit video pastu dan sebab lain nye memang aku kedekut nak upah orang sebab macam xbaloi jek nak bayar-bayar untuk benda yang konon nye aku mampu buat ... sooo aku pon tangkap la gambar untuk korang view and judge yang aku nih ada talent or xde untuk jadi make up artis hookey...bukan mak andam ..sekali lagi aku ulang make up artis bukan mak andam oookkkeeeyyy!


Ni muka aku sendiri, terasa macam artis sangat...pastu bajet cun-cun jek..pleeeassssee~~


Gambar bawah ni plak aku make up sendiri mase aku kawen, macam xsenonoh je kan pengantin bwat muka terlebih macam ni.. lupe plak.. gigi aku da lurus dan cantik so bole senyum buka mulut...kalo x...tetttttt!



Gambar baju biru nih mase side husband and make up sendiri jugak.






Sorry gambar xclear, sebabnye hanya pakai kamera handphone ( huh tu pon pinjam)..lalalalalalala~


1 comment:

  1. salam wanieyyyy...hehe...ayu ni...member mu masa form 3...cam lagi tak?kawen da ko kan...hehe...baru follow blog ko ni...salam pertemuan kembali hehe...miss u...jemput follow blog aku mn tau ley kite jupe lagi hehe...:)

    ReplyDelete